Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!
Spletna delavnica za opuščanje kajenja

Spletna delavnica za opuščanje kajenja

Opustite kajenje v samo petih urah, brez mučenja in občutkov prikrajšanja!
Platforma: Splet (Zoom)
10. avgust 2024 ob 09.00
Vpisnina: 249,00 EUR
Dodaj v košarico

Kaj o programih menijo naši zadovoljni uporabniki

Kljub temu, da sem dobro poznala grozne posledice kajenja, se nisem uspela znebiti kajenja, dokler nisem spoznala metode Easyway. Bilo je neverjetno preprosto. Priporočam jo vsem svojim kolegom.

Petra, zdravnica

Že več kot 2 leti ne kadim. Po nekaj dneh sem dobesedno jokal od sreče, da nisem več kadilec. Lahko grem s prijatelji na pivo, ne da bi razmišljal ali bom vzdržal brez cigarete. Ne, nikoli več ne bom kadil! Hvala vam, da obstajate!!

Simon, strojevodja

Končno sem svobodna. Presrečna sem, ker nimam več slabe vesti zaradi otrok, onadva pa mi zdaj govorita: "Mami, kako lepo dišiš!"

Karin, prodajalka

Hvala metodi Easyway, hvala Allenu Carru. Po letih kajenja treh škatlic na dan so vsi mislili, da je konec z menoj, po obisku srečanja pa sem z lahkoto brez cigaret. Tudi moja žena je presrečna.

Božo, avtomehanik

Mislila sem, da se s cigareto lažje družim in klepetam s svojimi strankami. Zdaj si nič več ne pacam telesa, družim se pa prav tako kot prej. Metoda Easyway deluje!

Mojca, frizerka

Mislil sem že, da sem izgubljen primer. Poskusil sem praktično vse metode, pa ni delovalo. Easyway pa mi je omogočil, da lahko končno normalno zadiham.

Jurij, novinar

Več o izbranem programu

Spletna delavnica Easyway za opuščanje kajenja vam omogoča, da se znebite cigaret v udobju lastnega doma ali drugega kraja, kjer se dobro počutite. Spletna delavnica poteka v realnem času, vodi pa jo naš izkušen terapevt.

Delavnico izvajamo na internetu, na spletni platformi Zoom, po njej pa boste postali nekadilec brez odvajalnih muk in občutka prikrajšanja.

Kaj potrebujete za udeležbo na spletni delavnici? Računalnk, tablico ali pametni telefon z delujočim zvočnikom (da nas slišite), mikrofonom (da mi slišimo vas) in kamero (da se vidimo) - in nemoteno povezavo z internetom!

Priporočamo vam, da si za približno pet ur, kolikor traja delavnica, najdete prostor z udobnim sedežem, kjer boste imeli mir pred zunanjim svetom.

Sicer pa imejte cigarete pri sebi, saj boste med delavnico lahko prosto kadili, na vrsti pa bo tudi nekaj "čik pavz" (brez heca) in tudi glavni odmor za čaj ali kavo.

Naložba v delavnico je v vsakem primeru povsem varna, saj vam nudimo naše posebno jamstvo. V enem stavku - prenehate kaditi, ali pa vam povrnemo denar v celoti!

Natančni pogoji jamstva so tukaj.
Brez nadomestkov in tablet
Brez nadomestkov in tablet
Enkraten obisk delavnice traja le 5 ur
Enkraten obisk delavnice traja le 5 ur
Brez hrepenenja Brez dodatnih kilogramov
Brez hrepenenja Brez dodatnih kilogramov
Brez spreminjanja dnevnih navad
Brez spreminjanja dnevnih navad
Brez abstinenčnih simptomov
Brez abstinenčnih simptomov
Dodaj v košarico

Kaj nas drži v zasvojenosti?

Kadilci so trdno prepričani, da imajo od kajenja neko resnično korist. Da jim pomaga pri uživanju življenja, pri stresu, pri sproščanju, pri druženju in pri nadzoru telesne teže. Zaradi tega se bojijo, da bodo brez cigaret nesrečni in v nenehnem stanju odrekanja do konca svojega življenja. Vzporedno s tem strahom se kadilci ubadajo še tega strahovi pred slabimi posledicami kajenja - slabim zdravjem, stigmo, zapravljenim dearjem, suženjstvom. Čeprav se kadilci trudijo, da se ne bi ubadali z njimi, ti strahovi visijo nad njimi v podzavesti kot nekakšen črni oblak.

Zaradi vseh teh strahov so kadilci ujeti v pasti cigaret. Metoda Easyway pa učinkovito razblini te strahove in odstrani potrebo po kajenju. Z metodo Easyway boste postali srečen nekadilec in ne boste imeli nobene potrebe, da bi uporabljali kakšne neučinkovite pripomočke ali nadomestke. Nobenega nikotinskega žvečilnega gumija, nikotinskih obližev, tablet, razpršil ali e-cigaret!

Metoda Easyway odstrani vse občutke odrekanja in pomanjkanja in vas vpelje v pravi miselni okvir, da boste opustili kajenje brez mučenja in brez muke tudi nadaljevali svoje življenje brez cigaret. Ko boste upoštevali nekaj preprostih navodil, boste ugotovili, da je telesna odtegnitev od nikotina komajda zaznavna.

Kajenja ne boste pogrešali!

Pridužite se že več kot 50 milijonom ljudi po celem svetu, ki so opustili kajenje brez muke, brez uporabe trdne volje in brez občutkov prikrajšanja.

Easyway zemljevid

Organizacija Allena Carra "Easyway to stop smoking" ima svoje klinike v več kot 150 mestih po vsem svetu

Metoda Easyway je znanstveno dokazano najboljša metoda za opuščanje kajenja.

Neodvisna študija na Irskem, je dokazala, da je metoda dvakrat bolj učinkovita od uradnega vladnega programa Quit.ie (ki uporablja nikotinske obliže in žvečilke).

Vir: BMJ's Tobacco Control Journal 26, oktober 2018"

Metodo Easyway so uspešno uporabili tudi zaposleni v svetovno znanih podjetjih, med drugimi:

Naši programi

Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway
VEČ KOT 30 LET TRADICIJE Delujemo po celem svetu
MILIJONI ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV Pridružite se jim!
VAREN NAKUP 100% varna povezava