Opustite kajenje in alkohol hitro in enostavno!

Opustite pitje alkohola z lahkoto v nekaj urah

Video program za opuščanje alkohola po metodi Easyway

Video program za opuščanje alkohola po metodi Easyway

Opustite pitje alkohola brez muke, brez uporabe trdne volje in brez stranskih učinkov v nekaj urah!

Opustite pitje alkohola z našim video programom Easyway! Video na zahtevo je priročna in ugodna opcija za vse, ki bi radi opustili kajenje v udobju in zasebnosti vašega doma ali kraja po vaši izbiri.

Opuščanje alkohola je lahko zelo preprosto, le lotiti se ga moramo na pravi način. Z metodo Easyway ni odvajalnih muk in ni potrebe po nadomestkih.

Metoda Easyway se ne ukvarja s slabostmi pitja alkohola, vse to vam je že dobro znano. Naš video program ne uporablja zastraševanja in se ukvarja predvsem z vprašanjem "Kaj je tako dobrega na tem, če smo pivci alkohola?" Pravo razumevanje tega vprašanja je ključ do svobode pred alkoholom.

Video program vam je na voljo ob vsaki uri in kjerkoli ste lahko povezani z internetom. Vodi ga naš terapevt, ki je tudi sam uspešno opustil pitje alkohola.

Celoten video program traja 3 ure. Razdeljen je na posamezne dele. Najbolje pa je, da si ga ogledate v enem kosu.

Po nakupu vam bo video program na voljo 15 dni, v tem obdobju pa vam bo na voljo neomejeno ogledov.

Metoda Easyway je v več kot 35 letih pomagala že več milijonom ljudi po celem svetu, da so pobegnili iz pasti zasvojenosti brez muke, brez uporabe trdne volje in brez občutkov prikrajšanja. Začeli smo z opuščanjem kajenja, uspešnost te metode je pa rodila še mnoge druge programe proti zasvojenosti, tudi za opuščanje pitja alkohola.

Metoda Easyway je preprosta in logična. Pomaga lahko prav vsakemu pivcu, tudi tistim, ki niso povsem prepričani, če želijo opustiti alkohol.

Metoda uspešno premaga telesno in duševno zasvojenost, ker uspešno spremeni pogled pivcev na pitje alkohola.

Metoda Easyway ne uporablja taktik zastraševanja in ne našteva zdravstvenih statistik škodljivosti pitja alkohola - z vsem tem so pivci že dodobra seznanjeni.

Pri metodi Eayway se seznanimo z alkoholnimi utvarami in raziščemo napačne predstave o pitju alkohola, ki pivce držijo v pasti. Ne posvečamo se le telesni zasvojenosti temveč tudi mentalni komponenti zasvojenosti z alkoholom. Mnogi so presenečeni, ko izvedo, da je zasvojenost z alkoholom v večini duševne in ne telesne narave.

To je najpomembnejša sestavina metode Easyway - ko si "uredimo glavo", so telesni učinki zasvojenosti v resnici presenetljivo blagi. Zavedamo se, da se pivcem alkohola na tej točki ta trditev zdi neverjetna, ob ogledu našega video programa pa v kratkem času to spoznajo tudi sami.

Kaj nas drži v zasvojenosti?

Pivci so trdno prepričani, da imajo od pitja alkohola neko resnično korist. Da jim pomaga pri uživanju življenja, pri stresu, pri sproščanju in pri druženju. Zaradi tega se bojijo, če jim nekako le uspe opustiti alkohol, da bodo brez pitja alkohola nesrečni in v nenehnem stanju odrekanja do konca svojega življenja.

Vzporedno s tem strahom se kadilci ubadajo še tega strahovi pred slabimi posledicami pitja alkohola - poslabšanjem zdravja, stigmo, zapravljenim denarjem, suženjstvom. Čeprav se pivci trudijo, da se ne bi ubadali z njimi, ti strahovi visijo nad njimi v podzavesti kot nekakšen črni oblak.

Zaradi vseh teh strahov so pivci ujeti v pasti alkohola. Metoda Easyway pa učinkovito razblini te strahove in odstrani potrebo po pitju.

Svoboda!

Ko si boste do konca ogledati ta video program, boste postali srečen ne-pivec in ne boste imeli nobene potrebe, da bi uporabljali kakšne neučinkovite nadomestke.

Metoda Easyway odstrani vse občutke odrekanja in pomanjkanja in vas vpelje v pravi miselni okvir, da boste opustili pitje alkohola brez mučenja in brez muke tudi nadaljevali svoje življenje brez pijače.

Ko boste upoštevali nekaj preprostih navodil, boste ugotovili, da je telesna odtegnitev od alkohola komajda zaznavna.

Pitja alkohola ne boste pogrešali!

Začnete lahko kar zdaj, kjerkoli ste, potrebujete le zanesljivo povezavo s spletom.

Video program Easyway za opuščanje pitja alkohola je najhitrejši in najbolj priročen način, da se seznanimo z metodo Easyway v udobju in zasebnosti lastnega doma, oziroma kjerkoli se dobro počutimo.

Video program Easyway za opuščanje pitja alkohola vodi Grega Sever, vodja slovenske klinike Easyway, sam nekdanji pivec, ki je opustil pitje alkohola prav z metodo Easyway, kot terapevt pa je širom Slovenije pomagal do svobode že več stotinam zasvojencem.

Opustite kajenje z lahkoto

Opustite kajenje z lahkoto

Program za opuščanje kajenja po metodi Easyway
VEČ KOT 30 LET TRADICIJE Delujemo po celem svetu
MILIJONI ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV Pridružite se jim!
VAREN NAKUP 100% varna povezava